OVER MEMORIAL

NATUURSTEEN

Memorial Gedenkstenen is onderdeel van Wessels Natuursteen, al ruim 60 jaar gespecialiseerd in heel diverse natuursteen producten. Voor vloeren, wanden en trappen, terrassen tot stijlvolle schouwen en gepaste gedenkstenen. Wessels Natuursteen werkt voor particulieren en bedrijven. Een palet aan soorten, toepassingen en verwerkingen behoort tot de mogelijkheden van natuursteen. Wij zijn in staat om op alle gebieden aan uw specifieke wensen te voldoen

NATUURSTENEN GEDENKSTENEN

Natuursteen harmonieert op gedenkwaardige wijze met de natuur. De rust die uitgaat van deze oeroude elementen ervaren we ook op de laatste rustplaat. Natuursteen heeft een tijdloos en natuurlijk uiterlijk dat op gepaste wijze uiting geeft aan herinneringen en gevoelens. Het is een duizenden jaren oude traditie dat monumenten en grafzerken worden uitgevoerd in natuursteen. Marmer, graniet, leisteen en kwartsiet zijn duurzame materialen, vereisen weinig onderhoud en worden fraaier naarmate de jaren verstrijken. Elk soort heeft z’n eigen karakter dat is af te lezen aan kleur en structuur.

UW PERSOONLIJK ONTWERP

Natuursteen kan heel goed in uw eigen persoonlijk ontwerp verwerkt worden, van ingetogen tot uitbundig, van klassiek tot strak modern, altijd uiting gevende aan dierbare herinneringen.

KURZ NATURSTEINE

Op het gebied van natuurstenen gedenkstenen werken wij nauw samen met het Duitse familiebedrijf Kurz Natursteine. Evenals Wessels Natuursteen is ook Kurz ruim 60 jaar gespecialiseerd in natuursteen en met haar ervaring en visie toonaangevend in de Duitse en Europese markt op het gebied van gedenkstenen.